Κτήμα Ρόδον logo

Γάμος

Γάμος

Στο Κτήμα Ρόδον θα βρείτε το μέρος των ονείρων σας για να πραγματοποιήσετε το γάμο σας. Σε ένα μαγικό περιβάλλον που συνδυάζει απλότητα, καλαισθησία και οργάνωση μπορούμε να κάνουμε την κάθε επιθυμία σας πράξη, ώστε αυτές οι μαγικές στιγμές να μείνουν αξέχαστες σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Θα μας βρείτε στην κορυφή του λόφου Νησίζα στο Κορωπί στην έξοδο της Αττικής οδού για το Αεροδρόμιο.

Οργανώστε το γάμο σας μέσα σε ένα λιτό και απέριττο τοπίο με μια νότα πολυτέλειας όπου κυριαρχεί το πράσινο, τα χρώματα των λουλουδιών και η μεθυστική μυρωδιά των τριανταφυλλιών σήμα κατατεθέν του κτήματος Ρόδον. Στο χώρο των δεξιώσεων μπορούμε να φιλοξενήσουμε τους καλεσμένους σας για να ζήσετε μαζί αυτή την αξέχαστη στιγμή.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί τον στολισμό που ονειρεύεστε και να στήσουμε μαζί το ¨σενάριο¨ του παραμυθένιου γάμου σας. Ελάτε να περιπλανηθούμε μαζί στον κήπο του κτήματος Τριανταφυλλίδη και να ανακαλύψουμε μαζί την κάθε του γωνιά. Θα βρείτε “μυστικές” κρυψώνες που αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για μια ρομαντική φωτογράφιση. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε σε κάθε πτυχή του γάμου σας από την επιλογή του μενού της δεξίωσης, τον στολισμό, τη μουσική και τον φωτογράφο.

Στο κτήμα Ρόδον θα βρείτε όλα όσα είναι απαραίτητα για τη σωστή διεξαγωγή του μυστηρίου του γάμου και της δεξίωσης που ακολουθεί. Σε άνετο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτουμε, στον οποίο υπάρχει κουζίνα και μπάνιο, μπορούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης (χτένισμα, μακιγιάζ κ.λ.π.) για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Στον ίδιο αυτό χώρο μπορούν οι νεόνυμφοι να ξεκουραστούν οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν και να χαλαρώσουν από την ένταση της ημέρας.

Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας στο γραφικό βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού. Το εκκλησάκι μας βρίσκεται σε μια όμορφη γωνιά του κήπου ανάμεσα από ελιές σε ένα μέρος βγαλμένο από παραμύθι ιδανικό για να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Μέσα στους ολάνθιστους κήπους στο κτήμα Ρόδον θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την πρώτη μέρα της κοινής σας ζωής σε ένα φυσικό περιβάλλον που προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, απαράμιλλη αισθητική σε τιμές που συμβαδίζουν απόλυτα με τις δύσκολα οικονομικά εποχές που διανύουμε.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη μοναδική αυτή μέρα αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Ελάτε στο χώρο μας για να νιώσετε μια αύρα διαφορετική, η οποία προέρχεται από την αγάπη που έχουμε τόσο για το κτήμα μας όσο και για αυτό που κάνουμε. Διασκεδάστε, γλεντήστε και απολαύστε όσο τίποτε άλλο τη μέρα του γάμου σας στο κτήμα Ρόδον. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας είναι εδώ για να δώσει μια άλλη διάσταση στην αξέχαστη αυτή βραδιά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, για μια ξενάγηση στο χώρο μας αλλά και να ενημερωθείτε για το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Γάμος

Μοίρασέ το

Άλλες παροχές

Άγιος Στυλιανός

Άγιος Στυλιανός

Στο Kτήμα Ρόδον, της οικογένειας Τριανταφυλλίδη, θα βρείτε τον ιδανικό

Κέτερινγκ

Catering

Στο Κτήμα Ρόδον το κέτερινγκ και το μενού της δεξίωσης

Γρήγορο μήνυμα