Κτήμα Ρόδον logo

Δεξίωση

Δεξίωση

Στο κτήμα Ρόδον θα βρείτε το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσετε τη δεξίωσή σας. Στην κορυφή του λόφου Νησίζα στο Κορωπί βρίσκεται ένας μικρός καταπράσινος παράδεισος γεμάτος ολάνθιστα λουλούδια και αρώματα. Το σκηνικό που θα αντικρίσετε είναι απλό και λιτό με μικρές πινελιές πολυτέλειας και αποτελεί το τέλειο σκηνικό για δεξίωση γάμου, βάφτισης, χοροεσπερίδας, συνεστίασης, συγκέντρωσης συλλόγου κ.α. στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Η καλαισθησία του κτήματος Ρόδον και το απέριττο τοπίο είναι σίγουρο πως θα αναδείξουν οποιοδήποτε στολισμό και αν επιλέξετε. Οι μικρές γωνιές του κήπου μας δείχνουν πανέμορφες υπό το φως των κεριών ενώ οι τριανταφυλλιές μας σκορπίζουν διακριτικά το άρωμά τους.

Με εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουμε, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε σε όλες τις πτυχές της οργάνωσης της δεξίωσής σας. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια είναι πάντα η επιλογή του μενού ώστε να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι σας ευχαριστημένοι. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μπουφέ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές ή την σταθερή αξία του σερβιριζόμενου μενού στην αίθουσα δεξίωσης. Όποιο από τα δύο και αν επιλέξετε το προσωπικό μας μπορεί να το υποστηρίξει με απόλυτη επιτυχία.

Εκτός από το μενού σημαντική είναι η επιλογή του στολισμού ώστε τα τραπέζια να είναι ευπαρουσίαστα και ο γύρω χώρος να εκπέμπει ομορφιά και λιτότητα. Σημαντικό ρόλο για την επιτυχία της δεξίωσης έχει και η μουσική υπόκρουση που θα υπάρχει. Είτε επιλέξετε μόνοι σας τη μουσική, είτε έχετε DJ, είτε ζωντανή μουσική ο χώρος μας αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Φυσικά όλα αυτά προσφέρονται σε τιμές που ανταποκρίνονται απόλυτα στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε.

Στόχος όλων μας εδώ στο κτήμα Ρόδον είναι να μείνει η δεξίωσή σας χαραγμένη στη μνήμη σας για πάντα. Ελάτε στο κτήμα μας, περπατήστε ανάμεσα από τις ελιές, τα πεύκα, τα παρτέρια με τα λουλούδια μας και ανακαλύψτε κάθε γωνιά του. Θα νιώσετε αμέσως την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του χώρου η οποία οφείλεται στην αγάπη και τρυφερότητα με την οποία αγκαλιάζουμε αυτό που κάνουμε. Απολαύστε και διασκεδάστε όσο θέλετε αυτή την ημέρα στην κατάλληλη αίθουσα δεξιώσεων της Ανατολικής Αττικής και αφήστε στα έμπειρα χέρια μας να διεκπεραιώσουν όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

Το κτήμα Ρόδον βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, στην έξοδο της Αττικής οδού προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και συγκεκριμένα στην Έξοδο 20 – Κορωπί. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για οποιαδήποτε απορία σας ή για να έρθετε από κοντά να γνωρίσετε εμάς και τις ομορφιές του κτήματός μας για τη δεξίωσή σας. Στο χώρο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε μέχρι 800 άτομα πάντα σε κόστος που είναι πραγματικά ανταγωνιστικό.

Μοίρασέ το

Άλλες παροχές

Άγιος Στυλιανός

Άγιος Στυλιανός

Στο Kτήμα Ρόδον, της οικογένειας Τριανταφυλλίδη, θα βρείτε τον ιδανικό

Κέτερινγκ

Catering

Στο Κτήμα Ρόδον το κέτερινγκ και το μενού της δεξίωσης

Γρήγορο μήνυμα