Κτήμα Ρόδον logo

Διακόσμηση χώρου

Διακόσμηση χώρου

Η διακόσμηση του μυστηρίου του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας ή της δεξίωσής σας ταυτίζεται απόλυτα με το προσωπικό σας στυλ.

Στο Ρόδον – Κτήμα Τριανταφυλλίδη σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν διακριτικό και κομψό στολισμό σε αποχρώσεις λευκού και μπεζ για το γάμο σας, ροζ, κουφετί και σάπιου μήλου για τη βάπτιση της κόρης σας και γαλάζιου για τη βάπτιση του γιου σας, εάν επιθυμείτε να δώσετε ένα κλασικό ύφος στην εκδήλωσή σας.

Επιπλέον, επιδαπέδια και κρεμαστά φαναράκια, ξύλινα και γυάλινα στολίδια καθώς και κορδέλες από τα καταπράσινα δέντρα στολίζουν το χώρο της εκκλησίας. Η διακόσμηση των τραπεζιών (centre pieces) αποτελείται από ρομαντικά κηροπήγια και γυάλες ή γυάλινα βαζάκια με αποξηραμένα λουλούδια.

Εκτός από τη διακόσμηση σε διάφορες γωνιές του χώρου, αναλαμβάνουμε και το στήσιμο του τραπεζιού των ευχών σας ή του candy bar σας εμπλουτίζοντάς το με υφάσματα της επιλογής σας, μπιμπελό, κεράκια, φωτάκια, πιατέλες και γυάλες με γλυκά για το κέρασμα των καλεσμένων σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να δώσετε ένα πιο συγκεκριμένο, ιδιαίτερο ή πιο πλούσιο ύφος στη δεξίωσή σας, με φυσικά λουλούδια, ανθοδέσμες, μπαλόνια, κεριά, photo booths, γλυκίσματα, κουφέτα ή οτιδήποτε άλλο επιλέξετε, σας προτείνουμε να έλθετε σε απευθείας επικοινωνία με τους επαγγελματίες συνεργάτες μας, οι οποίοι με την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο της διακόσμησης και του ανθοστολισμού, σας παρέχουν ιδέες και σας εγγυώνται μοναδικά υπέροχα αποτελέσματα συνδυάζοντας ποιότητα και τιμή, επαγγελματισμό και εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν όλο το πακέτο της δεξίωσής σας (προσκλητήρια, σετ κουμπάρων, δίσκο, καράφα, ποτήρι, στέφανα, βέρες, βαπτιστικά, διακόσμηση, ανθοστολισμό, μπομπονιέρες), εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

Μοίρασέ το

Άλλες παροχές

Άγιος Στυλιανός

Άγιος Στυλιανός

Στο Kτήμα Ρόδον, της οικογένειας Τριανταφυλλίδη, θα βρείτε τον ιδανικό

Κέτερινγκ

Catering

Στο Κτήμα Ρόδον το κέτερινγκ και το μενού της δεξίωσης

Γρήγορο μήνυμα