Κτήμα Ρόδον logo

Φωτογράφιση

Φωτογράφιση

Όλοι θέλουμε οι όμορφες στιγμές, οι χαρές μας και τα γλέντια μας να κρατούν για πάντα. Για να κρατήσουμε λοιπόν τις αναμνήσεις ζωντανές και να μην σβηστούν ποτέ από τη μνήμη μας, ώστε να μπορούμε να ζούμε ξανά και ξανά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τις αποτυπώνουμε σε φωτογραφίες. Κάθε μαγική στιγμή, κάθε λεπτομέρεια θα μπορούμε να την ξαναζούμε και πάλι από την αρχή.

Στο Κτήμα Ρόδον συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους φωτογράφους για να έχετε εσείς τις καλύτερες φωτογραφίες από το γάμο, τη βάφτιση ή την εκδήλωσή σας. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι φωτογράφοι μας είναι εδώ για να αποτυπώσουν τη χαρά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Το ίδιο το Κτήμα Τριανταφυλλίδη αποτελεί, εάν το θέλετε εσείς, το ιδανικό σκηνικό για φωτογράφηση. Το καταπράσινο τοπίο γεμάτο ελιές, πορτοκαλιές και πεύκα αποτελεί το τέλειο φόντο για κάθε φωτογράφο, ώστε να μπορέσει να στήσει τη δική σας ιστορία και το δικό σας παραμύθι. Τα πολύχρωμα παρτέρια μας με τριανταφυλλιές, γεράνια και ένα πλήθος λουλουδιών δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για κάθε φωτογράφιση.

Συνήθως η φωτογράφιση γάμου αρχίζει με την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, η οποία μπορεί να γίνει και στον ξεχωριστό χώρο που υπάρχει στο κτήμα μας για αυτές τις περιπτώσεις, συνεχίζει με το μυστήριο και τελειώνει με τη δεξίωση. Τα βίντεο και άλμπουμ που δημιουργούνται ειδικά για εσάς είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε με τους πελάτες μας. Θα μπορέσετε να κρατήσετε έτσι ζωντανές όλες τις σημαντικές στιγμές και να τις βλέπετε ξανά και ξανά.

Η φωτογράφιση της βάπτισης είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Καταρχάς, τα μικρά μας αγγελούδια σπάνια είναι συνεργάσιμα, οπότε η ευαισθησία, η υπομονή και η καλή χημεία του φωτογράφου με τους μικρούς πρωταγωνιστές είναι πολύ σημαντικές. Ο ρόλος του φωτογράφου βάπτισης είναι πολυσύνθετος, καθώς καλείται πολλές φορές να επέμβει στην αισθητική της στιγμής για να αποδώσει μία «άλλη» πραγματικότητα αποτυπωμένη σε χαρτί. Ο έμπειρος φωτογράφος θα συνδυάσει τα συναισθήματα με τη φυσικότητα των προσώπων μέσα από καλλιτεχνική παρέμβαση. Αυτό γίνεται, αν επέμβει στο φωτισμό, τη σκίαση και τα χρώματα με τρόπο που μόνο η πείρα μπορεί να του δείξει.

Στο τέλος, και αφού δείτε το φωτογραφικό υλικό, θα κάνουμε μαζί την επιλογή του λευκώματος. Το σωστό λεύκωμα όπως και η σωστή σύνθεση των φωτογραφιών, αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τις φωτογραφίες σας. Ο σύγχρονος επαγγελματικός φωτογραφικός εξοπλισμός των συνεργαζόμενων φωτογράφων μας αποτελεί εγγύηση πως τα συναισθήματά σας και το ύφος της ημέρας θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στη μνήμη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε τους φωτογράφους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, να δείτε αποσπάσματα φωτογραφήσεων που έχουν κάνει, αλλά και να ενημερωθείτε για τις πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές που έχουμε.

Μοίρασέ το

Άλλες παροχές

Άγιος Στυλιανός

Άγιος Στυλιανός

Στο Kτήμα Ρόδον, της οικογένειας Τριανταφυλλίδη, θα βρείτε τον ιδανικό

Κέτερινγκ

Catering

Στο Κτήμα Ρόδον το κέτερινγκ και το μενού της δεξίωσης

Γρήγορο μήνυμα