Κτήμα Ρόδον logo

Άγιος Στυλιανός

Άγιος Στυλιανός

Στο Kτήμα Ρόδον, της οικογένειας Τριανταφυλλίδη, θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου, της βάπτισης ή και των δύο μαζί. Το εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού αποτελεί το πιο γραφικό μέρος για να ενωθείτε με τα ιερά δεσμά του γάμου ή να ονοματίσετε το αγγελούδι σας.

Το πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού με την ξύλινη οροφή και τον ιδιαίτερο πλακόστρωτο περίβολο, που αγκαλιάζεται από δέντρα και φυτά δημιουργώντας το δικό τους φυσικό θόλο, προσφέρεται για την τέλεση των Θείων Μυστηρίων.

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, στην έξοδο της Αττικής οδού για το Ελ. Βενιζέλος μέσα σε μια όαση πρασίνου στην κορυφή του λόφου Νησίζα δεσπόζει το Κτήμα Ρόδον με το πετρόχτιστο βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού. Κτισμένο με απλά υλικά της γης δένει αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο και δίνει μοναδικό χρώμα στην τελετή σας.

Για όλους εμάς στο Κτήμα Ρόδον θα είναι μεγάλη τιμή να επιλέξετε τον Άγιο Στυλιανό, τον προστάτη των νηπίων, για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης. Επιλέγοντας να γίνει ο γάμος ή η βάπτιση στον ίδιο χώρο, όπου θα γίνει και η δεξίωση, μειώνετε την ταλαιπωρία και το άγχος μιας ούτως ή άλλως φορτισμένης συναισθηματικά ημέρας. Το μικρό σας αγγελούδι θα έχει την ευκαιρία να βιώσει πιο ήρεμα την ημέρα της βάφτισής του και εσείς να απολαύσετε ξεκούραστα την ημέρα του γάμου σας.

Ένας όμορφος χώρος, στον οποίο μπορείτε να δώσετε το δικό σας ξεχωριστό ύφος και στυλ διακοσμώντας το με φαναράκια, κεριά και λαμπιόνια, περιβάλλει το ρομαντικό ξωκλήσι του Αγίου Στυλιανού. Ο άνετος προαύλιος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας δημιουργώντας μια κατανυκτική και συνάμα δροσερή ατμόσφαιρα.

Ο περίβολος της εκκλησίας στο Κτήμα Ρόδον πλαισιώνεται από δέντρα της Αττικής γης δημιουργώντας ένα καταπράσινο περιβάλλον. Συνθέσεις από πανέμορφα φυτά εναλλάσσονται δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα σημαδέψουν τόσο τη δική σας μνήμη όσο και των καλεσμένων σας.

Το εκκλησάκι μας χτισμένο με σεβασμό στις παραδόσεις της εκκλησίας μας, σχεδιασμένο με υψηλή αισθητική και δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την στιγμή του γάμου ή της βάφτισης. Ο Άγιος Στυλιανός στο Κτήμα Ρόδον εκπληρώνει όλα όσα έχετε ονειρευτεί και ποθήσει για την ημέρα αυτή!

Εκκλησάκι Άγιος Στυλιανός

Μοίρασέ το

Άλλες παροχές

Κέτερινγκ

Catering

Στο Κτήμα Ρόδον το κέτερινγκ και το μενού της δεξίωσης

Γρήγορο μήνυμα