Κτήμα Ρόδον logo

Παραμυθένια βάπτιση

Παραμυθένια βάπτιση

«Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσαν σε δυο μακρινούς τόπους μια όμορφη βασίλισσα και ένας γενναίος βασιλιάς. Η νεράιδα της αγάπης έφτιαξε το πιο δυνατό ξόρκι, ώστε οι δυο νέοι να γνωριστούν, να ερωτευτούν και οι δρόμοι τους να μη χωρίσουν ποτέ. Έτσι κι έγινε: οι δυο νέοι αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και ένα κρύο πρωινό ενός Νοέμβρη έφεραν στον κόσμο ένα χαμογελαστό παιδί, μια γλυκιά πριγκίπισσα!

Όταν ήρθε η ώρα για τη βάπτιση της μικρής, μαζεύτηκαν στο παλάτι οι πιο δραστήριοι και δημιουργικοί άνθρωποι και διοργάνωσαν την πιο όμορφη δεξίωση που είχε γίνει ποτέ έως τότε.

Ο γραφίστας του παλατιού σχεδίασε το πιο παραμυθένιο προσκλητήριο για το γεγονός.

Διακοσμητές και διακοσμήτριες έφεραν με τα άλογά τους και με τεράστιες άμαξες τα πιο λαμπερά στολίδια, λουλούδια, άνθη, ξύλινα και κρεμαστά φαναράκια, κηροπήγια, μικρές άμαξες και αλογάκια, κολοκύθες, κορώνες και στέμματα, το λυχνάρι του Αλαντίν, τους καθρέφτες της Χιονάτης, το τριαντάφυλλο της Πεντάμορφης, το ρολόι της Σταχτοπούτας σταματημένο στις 12:00 και το γοβάκι της, πέρλες και βιβλία ευχών…

Ο σεφ ετοίμασε ένα υπέροχο μενού για την περίσταση. Μάγειρες και μαγείρισσες έκαναν τα πιο νόστιμα φαγητά και έπλασαν τα πιο ευφάνταστα γλυκά. Μια τεράστια τούρτα και θεματικά ζαχαρωτά πλαισίωναν την ημέρα, καθώς σε όλες τις γωνιές του παλατιού έβρισκε κανείς κουφέτα, τάρτες, παστάκια, καραμέλες, σιροπιαστά γλυκά και cupcakes.

Όλες οι νεραϊδονονές της ήταν εκεί. Έριξαν αρκετή από τη μαγική νεραϊδόσκονή τους πάνω στο κεφάλι της πριγκίπισσας, προκειμένου να την κάνουν ένα χαρισματικό παιδί με ευτυχία, αγάπη και όνειρα.

Από κάθε γωνιά του βασιλείου ήρθαν εκλεκτοί καλεσμένοι, με υπέροχα κοστούμια και φορέματα φέρνοντας μαζί τους τα καλύτερα δώρα για τη μικρή.

Φυσικά αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα δε θα μπορούσαν να λείπουν η νεράιδα και τα ξωτικά της μουσικής, που έγραψαν και εκτέλεσαν τις πιο όμορφες μελωδίες προς τιμήν της μικρής πριγκίπισσας.

Εκείνη η μέρα ήταν γιορτή. Όλοι χαμογελούσαν, όλοι χόρευαν, τραγουδούσαν και… ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα!»

Φωτογραφίες

Οργάνωση εκδηλώσεων

Οργανώστε το γάμο σας, τη βάφτιση, την δεξίωση ή το πάρτυ σας στον καλαίσθητο χώρο μας, με την υποστήριξη του “ΚΤΗΜΑ ΡΟΔΟΝ”!

Άλλα άρθρα

Γάμος στα κόκκινα

Είναι Σεπτέμβρης και ο Λάμπρος και η Νάνση αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης στον Ιερό Ναό